Fel

Det skulle stå NATTHUMOR i "nu är det söndag egentligen", inte nattlinne...


Så sant


Nu är det söndag egentligen

Har precis kollat klart på Simon och Ekarna, jättebra film! Riktigt sevärd! Ska dra mig mot sängen nu, börjar bli väldigt trött... Just nu sitter min pappa och drar extremt tråkiga skämt, och om tillit med jag tycker de är dåliga, då är de sjukligt dåliga! Fast min humor är jävligt rolig, det är bara att ingen annan förstår hur kul den är...

Bjudet på lite nattlinne från swedishproblems.tumblr.com, så jävla klockren!


New In

Lite nytt som ramlat in i garderoben under de senaste två veckorna.


Brun-utan-sol från Apoteket


Sport-bh från Intersport


Jeggings från Hollister


Jeansshorts från Hollister

Lördag

Hej! Jag har precis smörjt in mig med min nyinköpta brun-utan-sol-lotion. Ni vet sån där lightversion av riktig brun-utan-sol. Så nu kommer jag bli brun som en pepparkaka! Man kan ju hoppas iallafall, allt är typ bättre en den gula/vita/genomskinliga färgen jag får på vintern, haha ;) Jag har också varit i stallet idag och ridit lektion, som gick riktigt bra. Satans vad min stackars "över-mage" fick jobba... Men han blev himlans fin min lilla ponny!

My future husband


Gjorde den själv, man är
ju skill!

Jag behöver

- Brun utan sol-kräm
- Ricinolja (till håret, hehe...)
- Ett par jeans
- Mer pengar
- Planer för Valborg (funderar atarkt på att ladda ner några filmer och dega hemma)
- En stickad tröja (inte i akryl!!!)
- Eventuellt en tshirt från Gina Tricot
- Ett fint ansikte


News

Fick en plötslig lust att blogga, so here we go... Vad har hänt sen sist? Jag har färgat håret, och det blev jävligt mörkt. För mörkt, men orkar inte ångesta över det, bara att vänta tills det bleks. Jag har varit med värre, haha! Idag har jag varit hos kiropraktorn och han knäckte min rygg och nacke, gud så härligt det är! Men det är jävligt massa fel på mig tydligen, haha... Jag stressar för mycket (fast det visste jag redan...) och det skapar spänningar i min rygg så jag blir stel som en pinne. Kul. Så jag ska börja med mer lågintensiv träning för att öka min förmåga att hantera stress osv. Så nu blir det långpromenader för mig istället för jogging. Det funkar :)

Plattan



Ett ord, underbara!

April 18 2012

Hej!
Jag sitter iklädd tofflor, mjukisar och min tjockaste (och finaste) tjocktröja för jag fryser som en galning. Jag var med Ida idag efter skolan, först så var vi hos henne och pratade och hade det allmänt mysigt. Vi gick och kollades systers träning och det var så satans kallt! Sen när jag om hem hade jag inga nycklar och ingen var tyligen hemma. Då höll jag på att bli tokig, men jag ringde pappa som bara var några minuter bort så det löste sig.

Just nu sitter jag och njuter av Greys Anatomy, och det ska jag fortsätta med ett tag! Puss


Ang. bilder

Jag är dålig på att lägga upp bilder på mg i bloggen, främst på grund av att jag inte tar så många egobilder. Hinner inte och orkar inte på veckan, så det blir inte så mycket. Har ingen kamera på framsidan av min telefon eftersom jag fortfarande dras med min 3gs, så tar inga bilder på dagen... Men i juni får jag byta upp mig till en 4s, så då blir det bra med bilder. Tills dess får ni nöja er med lite bilder på mig då och då varvat med tumblrbilder, blir nog rätt bra :)

You're an allstar

Hej!
Jag är så trött som man kan bli... Att få vara ledig gjorde det typ ännu värre, höll på att somna på franskan idag haha. Annars har min tisdag varit helt okej, det gamla vanliga liksom. Efter skolan åkte jag hem och pluggade till mitt kemiprov, good girl! Så min eftermiddag har spenderats vid skrivbordet med musik i öronen, helt okej ;) Just nu kollar jag på nya säsongen av Top Model, All Stars! Väldigt roligt att det är deltagare från den förra säsongen med, eftersom jag nästan sett alla innan ;)

Bild från imorse som jag lånar av fina Ida!


Förlåt för längden

Hej hopp gummisnopp! Jag är lite smått arg just nu, på grund av två saker. 1) Jag hatar kemi. Vi9 har kemiprov på fredag och jag förstår nästan ingenting alls. Och så är det så tråkigt att min hjärna stänger av när jag försöker läsa. Lite problem där alltså. 2) Min överförningssladd till kameran är försvunnen. Gud hatar mig. Det här händer mig exakt hela tiden. Orkar inte. Så jag kan inte föra över bilderna jag vill ha över från kameran. Trodde jag kom på ett sätt att göra det utan sladdan, men min dato hatar mig också så såklart funkar det inte. Kul.

Nej, nu ska jag sluta vara så pessimistisk. Min måndag har varit helt okej, bortsett från det faktum att lovet var slut. Körde badminton på idrotten, vilket jag tycker är riktigt kul. Först tyckte jag att jag var rätt skill på det, men sen när vi körde någon slags turnering gick det åt helvete. Men det var roligt iallafall! På eftermiddagen satt jag mest och pratade med min fina Hannah, mysigt värre.

Alldeles snart ska jag åka till stallet och rida på min lilla ponny (btw finns det inget som heter ponnyhäst bara så ni vet det... Det är som att säga litenstor, eller långkort). Jag får hoppas att mina knän inte går sönder som det gjorde förra gången då jag var tvungen att hoppa av för att det gjorde så satans ont. Nu ska jag äta min pizza som strax är klar. Puss på er.


Som om du hade något val


Text och bild

Tjenixen gott folk! Vad har ni för er dessa sista timmar av ett underbart lov? Själv sitter jag nyduschad i mitt rum och skriver ett litet blogginlägg. Ångest för att skolan börjar igen imorn har jag också. Rätt mycket faktiskt. Men få se det från den ljusa sidan, det är inte lls långt till sommarlovet! Fast när jag tänker så blir jag lite smått stressad, med tanke på allt jag måste göra innan dess. Jag har avslappningsproblem. Haha.

Jaja, idag har jag iallafall varit med min käraste Idaho. Vi har pluggat och tränat. Det första var tråkigt för att NO kan gå och ta sig, och det adra var snorjobbigt! Fyfasiken. Jag tränar nästan aldrig, så när jag väll gör det känns det bokstavligen som om jag ska dö. Men lite kul var det ändå.

Nyss fick jag damp på min header och tog bort den. Ska göra en ny när jag har lust, och när jag tagit någon ny bild. Tills dess får det vara vitt. Alltid nice med vitt. Jävligt nice. Nu känner jag att det spårar lite. Eller mycket. Kram på er.

Gorgeous

ryaninwonderland:  eyewantcandy:  Francisco Lachowski.  thank god you clarified that. for a moment i thought it was justin bieber.

Perfektion




Tisdag

God...dag måste jag väll säga, är ju inte morgon direkt längre ;) Jag vaknade vid halv elva typ, åt supergod frukost och nu kollar jag på top model, missade gårdagens avsnitt. KATASTROF!!! Haha, kanske inte, Fast lite. Idag ska jag göra rätt mycket (haha, brukar alltid skriva "Idag ska jag inte göra så mycket", men inte nu), så snart ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite, alltid lika härligt.


New in





Älskar båda!

Min påsk

Hej finisar! Har haft en superbra påsk, har inte haft tid att blogga helt enkelt. I lördags, alltså på påskafton, så letade jag först efter mitt påskägg, som var fullt med godi och fyra par strumpor. Sen fixade jag mig lite smått innan jag åkte in till stan med familjen. Vi gick till hollister där jag och mina sysko fick köpa varsin påskpresent. Blev lite mer också, haha ;) Sen åkte vi till mormor och morfar och fikade, supermysigt! Fick 15 dollar i påskpresent av dem, bara 98 dagar tills jag får använda de!

På kvällen åkte jag till Bella och sov hos henne med mina finaste! Vi hade supermysigt, gjorde pizza och såg på film, och pratade massor. Vi gick upp halv sju, för Emelie och Bella skulle till stallet. Så jag och Ida åkte hem till henne, och där somnade jag i hennes soffa och hon i hennes föräldras säng, haha. Jag sov i typ en timme, innan jag vakna och gick upp och hittade Ida, haha ;) Vi åt lunch och fixade oss innan vi åkte in till stan och gock runt i olika affärer innan vi hamnade på donken. Om ni inte har provat att doppa pommesen i sundae, gör det! Så gott! Sen på kvällen såg på film hos mig, och åt grönsaksdipp. Nice!

Idag skulle vi egentligen gått upp tidigt och kollat på min lillasyster som tävlade, men såklart så försov vi oss... Så istället så åt vi frukost och fixade oss och åkte till skärholmen, där Ida köpte en hårfärg. Vi åkte hem till mig och åt supergod sallad till lunch, innan jag färgade hennes hår. Ida gick hem sen, och min släkt kom på påskmiddag. Väldigt trevligt, som vanligt :)

Dagens


Kofta-JC/Blus-HM/Jeggings-Hollister

insp





Lov(a)

Det är lov! Äntligen! Har typ räknat dagarna från första dagen efter sportlovet, och äntligen får jag vila! Haha, överlycklig! Fick ju sluta lite tidigare än alla andra, gick vid 12 för skulle med min familj till polisen. Är lite smått kriminell ni vet... Nej men vi skulle göra pass, och jag såg ut som ett kioskmongo på min bild. Drar upp halva ansiktet på nåt sett så ser helt sne ut. Kul att jag ska ha den i typ en evighet också. Jaja, skitsamma ;) Det dåliga med att gå tidigare var att jag inte fick äta något av de 4 kilon godis min klass van för vi redovisade flest steg de två senaste veckorna. Så jävla pro vi är!

Snart ska jag antligen till stallet, om jag orkar. Vill typ bara lägga mig och sova. Hehe.


True message

Nu är jag knäckt och som en ny människa! Haha, kanske inte, men snart så :) Ska prova något tillskott som jag fick av honom, som ska göra det bättre. ag ska också kyla det typ två gånger om dagen, borde jag klara av att komma ihåg ;) Måste öva mer på min balansbräda, men det är ju så tråkigt... Sen vill han också att jag ska sitta mindre vid datan, får världens gamnacke... Fast vad ska jag annars göra på dagarna?! Haha, nejdå. Har faktiskt ett liv. Nästan iallafall...

Just nu sitter jag och tittar på Greys och drogar tumblr, sann kärlek till båda. Ska fixa iordning lite fika, och sen ska jag sova i tid. Sista dagen i skolan innan lov imorn, känslan går knappt att beskriva. Så satans härligt!

Halvdag

Hej!
Sitter på mammas jobbig dricker varm choklad och äter påskgodis, haha ;) Jag slutade tolv idag, härligt! Efter skolan åkte jag hem en snabbis innan jag åkte till mammas jobb. Snart ska jag till kiropraktorn och så ska han knäcka mig... Nej men mina knän fortsätter strula så nu ska han fixa iordning dem :)

Hörs sen, puss :)


Dagens fundering

Ursäkta om jag är sådär pmsig igen, men har en till sak jag stör mig på, eller undrar över.. Vem fan kom på iden om att visa världens absolut sorligaste, hemskaste och måsämst-film igen på bio, i 3D?! Pratar ju såklart om Titanic. Vem i hela friden vill gå och se den i 3d på bio? Okej, kanske om man inte sett den innan men om man har sett den en gång räcker det för hela livet. Usch vad hemskt. Är typ fortfarande smårädd när jag åker typ Gotlandsbåten på somrarna, tack vare den där jävla filmen.

Titanic igen? NEJ TACK!

My Prince Charming

Känner mig riktigt duktig just nu, har gjort klart mitt matte projekt! Har i och för sig provet kvar, men det är en annan sak... Jaja, är iallafall klar med det nu. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, duschat och pratat lite i telefon och sånt trevligt :) Nu ska jag fixa iordning lite fika och lägga mig i sängen och läsa sista delen i hungerspelen, så satans bra!
Godnatt!
 
 


TUMBLR

Jag har skaffat tumblr, och det är riktigt roligt! Älskar att kolla på fina bilder och få inspiration, ich då är tumblr helt perfekt. Där heter jag lovarudin / www.liveforeveryoungbitch.tumblr.com, följ mig!

Ett inlägg...

Hejhopp i lingonskogen! Haha, försökte komme på något annorlunda sätt att börja inlägget, gick ju sådär... Men hej iallafall! Jag sitter just nu och gör... ingenting. Gud så intressant, eller hur! Nej jag tittar lite på tv, Project Runway. Blev extremt sugen på tacos just nu, haha. Åt iofs det igår, men kan inte få nog av det! Det är så himlans gott... Kärlek. Min måndag har varit rätt bra, hade dansredovisning som gick bra, och sen var det mest lite chill resten av dagen, pratade med massa fina människor och hade det allmänt trevligt. Något som inte är särskilt trevligt är det här satans vädret, som kan gå och ta sig i röven. Det SKA inte snöa i april, det är fel. Så surt att behöva ta på sig trehundra lager kläder varje morgon. Jag vill inte använda min vinterjacka, dels för att den är smutsig och halvtrasig och dels för att det känns som det blir vinter igen då, och det gillar jag inte!

Bjuder på en lite småcharmig bild på mig och min systers
Urbanears som jag snodde förut, busig man kan va...

I do wish

Jag önskar bara att jag kunde sluta oroa mig för allt, bara vara nöjd, sluta längta efter saker jag inte kommer få, lära mig tycka om eller iallafall acceptera det som är, tro på mig själv och bara vara glad. Hela tiden, inte bara för vissa stunder som nu.

Happiness


Fredag-Lördag

Godmorgon vackra människor! Hur är det med er? Med mig är det bra, ligger lite halvt nyvaken i sängen. Eller ja, vaknade för typ en halvtimme sen men jaja. Min fredag och lördag var super! I fredags gjorde jag och Ida inte så mycket, kollade först på Let's Dance och sen gjorde vi grönsaker och dipp och såg på greys anatomy, perfekt kväll! Igår följde Ida med mig till stallet, sär jag red lektion som gick riktig bra! Älskar den känslan, haha. När vi kom hem så duachade vi och så, sen fixade vi oss. Vi skulle typ träffat några, men det blev lite konstigt haha.

På kvällen var det ju earth hour, och som den väldigt miljömedvetna människa som jag inte är släckte jag och min familj nästan alla lampor i huset! I mörkret spelade vi TP, sjukt kul! Jag är helt awsome på det måste jag säga, speciellt eftersom jag måste ha de helt omöjliga vuxenfrågorna ;) Medans vi spelade började det sticka något otroligt i ögonen, trodde det var de tända ljusen som var anledningen men pappa upptäckte sen att fritösen stått på. Det sved så man blev tokig, haha.

Kollade på film i min säng när vi spelat klart, mys! Lite forever alone, men ändå ;) Skulle precis sova när jag kom på att Josh Hutcherson skulle vara på Kids Choice Awards, så tänkte kolla på det live på datorn... Men såklart somnar jag istället, lyckat...

Jävligt mycket text, hoppas ni tog er igenom det. Puss

RSS 2.0