Min fredagskväll

Snart kommer finaste Ida hit så ska vi ha myskväll med grönsaksdipp och film! Det är våran grej, och det är så mysigt! Ikväll blir det Breaking Dawn och sen kanske vi laddar ner någon mer, får se. Misstänker dock att jag kommer somna innan middagen, är löjligt trött. Jag får duscha iskallt eller nåt, haha ;)

Lånade den från Idas instagram, följ henne där @ida6666 :)

Ursäkta, har mens...

Måste bara säga två saker jag inte tycker om:
1. Fula bloggar. Kan inte läsa dem, speciellt inte om de har många läsare och ändå inte kan skärpa till sig. Med ful blogg menar jag folk som inte kan stava eller bygga meningar, och som har en ful design.. Det värsta jag vet är bilder som man redigerat så de blev för breda eller för smala, eller när man förstorat upp pixliga bilder. USCH NEJ!
2. Folk som inte kan prata ordentligt. Blir tokig på människro som säger lagde, ijentligen, asså, han där det ska vara honom... DAMP!

Ursäkta mitt tillfälliga utbrott, har mens...

Q/A

Anonym om sova nu:
Beskriv den ultimata killen! Både utseendemässigt och egenskaper.
 
Svar: Utseende... Som Alex Pettyfer eller Josh Hutcherson! Nej men kan svara lite roligare. Hårfärg spelar inte så stor roll, inte svart bara. Ljusbrunt/mellanblont är det ultimata, men annat funkar också ;) Knallblåa ögon är blant det finaste som finns tycker jag, gash.. En fin kropp är såklart ett plus, speciellt magrutor och muskulös rygg, finns seriöst inget sexigare!

Insidan är mycket viktigare än utsidan, och där vill jag att en kille ska vara omtänksam, rolig, snäll, söt.. Ja. Det viktigaste är att han verkligen bryr sig och vill nåt mer än att bara ha sex liksom. Lite snuskig är bara roligt, men inte för mycket. Sen ska han ju såklart också behandla mig som en drottning! Haha nejdå...



Utelåst

Det är såhäääär härligt att det är fredag, och därmed helg idag. Har inte varit så trött som jag varit den här veckan på länge, jävla sommartid. Död åt engelsmannen som kom på skiten. Jaja, nu är det äntligen helg så jag kan få sova ut!

Idag i skolan var det allmänt okej, sista lektionen spåra ur lite haha... Man måste ha kul ibland också ;) Släpade med mig ett stort paraply imorse eftersom det snöade, men såklart så slutade det efter en minut. Kände mig lite dum när jag gick ut från skolan och det var sol, men när det två sekunder senare började regna kände jag mig som Albert Einstein, för att jag varit så smart och släpat med mig mitt paraply! Haha, ibland är jag lite udda, men just i det ögonblicket gjorde paraplyet mig väldigt lycklig... Lyckan dog dock när jag kom hem och upptäcker att jag inte har några nycklar. Fuck. Så jag satt ute på trappan och väntade på min lillasyster medan vädret ändrades typ tusen gånger. Sol, regn, storm, sol, storm, regn... Helt sjukt! Kallt var det också, som fan. Tillslut kom hon äntligen hem, och jag fick komma in i värmen. Bytte snabbt om till mjukisar och åt sen upp halva kylskåpet. Nej, men nästan, för jag var så satans hungrig. Lite smått udda dag sådär...

Gammal, tar nästan aldrig bilder längre...


sova nu

Hej! Är riktigt stolt över mig själv idag, haha... Har gjort (och klarat) en viktigt och rätt svår matteredovisning som jag verkligen inte vill göra, men jag gjorde den iallafall. Och det gick bra! Glad! Jag har också redovisat muntligt i svenskan, var supernervös. Mina händer skakade, fast det var när nervositeten var över. Udda, haha.

Imorse var jag så sjukligt trött, höll helt seriöst på att somna på franska... Så jag ska ta och vila/sova ett tag innan jag ska till stallet, skönt...
Puss!

I brist på bilder får ni min snygging istället, gash...

Mardi

Hej! Jag har haft en supermysig tisdag, efter skolan åkte jag in till stan och åt middag hos mormor och morfar, jättetrevligt. Efter det så följjde jag med min lillasyster till hennes simhopp, kulkul. Det roligaste är att kolla på de extremt muskulösa och snygga killarna som tränar samtidigt som henne haha ;) Deras ryggmuskler, ah jag dör! Pappa kon och hämtade oss sen och nu ligger jag och ser på Top Model Sverige, sjukt kul! Är supertrött idag med, dels för att jag somnade vid tolv och dels för att man blir så sjukt sömnig i simhopshallen. Det är varmt och fuktigt, värsta sömnpillret helt enkelt... Så ikväll ska jag sova innan elva har jag bestämt! Försöka iallafall...

Det kommer bli svårt

Jag har dålig självdisiplin... Satte mig för att jobba franska för över en halv timme sen och jag har inte ens tagit upp mina papper! Död åt den som kom på internet/datorer/iPhones/facebook/twitter/instagram/annatsomstörminkoncentration. Måste fokusera lite nu, sen ska jag belöna mig själv med resterna av min ben&jerry, käääärlek!

Problem baby

Jag ska jag ska jag SKA plugga.... snart.

Underneath this skin

Hej alla fina människor i världen! Jag är å trött att jag typ svimmar, hatahatahata sommartid. Det suger. Jaja, helt okej dag annars. Hade världens värsta morgon... den var superstressig, mitt hår var katastrof, jag glömde mina idrottskläder, var allmänt jätteful, jag och Ida missade bussen... Ja, det var bara allmänt dåligt haha :) Men sen kom vi till skolan och allt ordnade sig. Jag och mina fina vänner blev klara med våran dans på idrotten och sen hade vi det kul på eftermiddagen, så det var nice :)

Nu sitter jag och tittar på Top model och funderar på att ta en powernap eller nåt, har planerat att plugga lite senare men det kommer aldrig gå om jag är så här sömning... Ska nog ta en powernap, vi hör senare!

My new love




Josh Hutcherson, gift dig med mig!

Training = DONE

Hej alla tränade människor, nu är jag en av er! Haha kanske inte, men snart så. Passet var riktigt jobbigt, kommer få värlens träningsverk i min rumpa imorgon... Åt världens godaste middag, grillad kyckling, stekt potatis, tsatsiki och grillde grönsaker, gudomligt gott! Älskar grillad mat, så mycket godare än annan mat. Just nu sitter jag och målar mina naglar och ser på greys anatomy. Äter Merci också, så sjukt gott!

Våffeldagen

Hej! Började min första dag i sommartid med våfflor, det är ju våffeldagen idag! Våfflor är så himla gott! Men att byta till sommartid suger, är jättetrött... Visste ni att tonåringar påverkas mest av tidsomställningen? Det stämmer iallafall på mig, haha ;) Idag ska jag inte göra så värst mycket, plugga matte (döda mig någon?) och sen träna. Kommer dö då, har inte tränat på alldeles för länge haha ;) Tror det var innan sportlovet, jävla soffpotatis jag är... Men nu ska jag ta hand om det, haha. Innan jag sätter igång med matten ska jag se klart på topmodel, puss! 
 

New in: Blouse




Great movie

Filmen var helt otroligt bra! Jag rekomenderar den verkligen, se den! Försökte mobilblogga innan, men såklart så cpar blogg.se-appen då... Jaja, den var helt awsome iallafall! I stan var det också trevligt, underbart väder! Har insett att jag använder ordet underbart väldigt ofta, haha ;) Men det är bara så underbart! Var inne på världens bästa hollister, hittade en superfin blus där. Hittade tusen andra saker också, men jag lyckades för en gångs skull hålla i mina pengar. Måste ju spara till New York ;) Åh vad jag längtar...

Just nu gör jag inte så mycket, ser på glee och smsar med Isac, trevlans! Ska ta något att drick, hotsnacksen jag åt på bion gjorde mig törstig...

Bild på mig från idag

I adore you



Du vet att det var du

Godmorgon folket! Lördag, härligt! Haha, känns som jag skiver samma sak varje helg... Men jaja, helg är ju härligt! Min kommer dock inte vara så händelserik, blir en familjehelg för min del. Idag ska jag plugga lite med pappsen och sen åka i en sanbbis till stan med honom och min ena lillasyster. Sen ikväll blir det bio med hela familjen, ska se The Hungergames! Ser verkligen fram emot det, läste första boken förra helgen och den var verkligen sjukt bra! Läste hela på två dagar, kunde knappt lägga den ifrån mig. Så jag har rätt höga förväntningar på filmen, hoppas att den är så bra som jag hoppas att den ska vara :)

Nu ska jag duscha och tvätta håret, göra mig lite fräsch. Vi hörs lite senare, puss!

New Jacket




349 kronor från HM, i love it!

Pause the moment

Tjenis penis! Måste bara uppmärksamma det underbara vädret som var idag, ifall ni inte märkte det själva vill säga... Men det var så härligt! Hade på mig min nya jeansjacka, och frusen som jag är hde jag tagit på min tjockaste (och finaste) kofta under, utan att tänka på att det är himla varmt inne i skolan. Fick lite värmeslag var tredje sekund, men smarta Isa sa åt mig att att stoppa koftan i väskan och bara ha jeansjackan över mitt linne. Så gjorde jag, och jag gick ute utan att frysa! Helt underbart, älskar värmen!

Efter skolan var jag med fina Ida en stund innan jag drog mig hemåt. Just nu gör jag inget speciellt, kollar facebook och bloggar, sån skit. Längtar efter min Ben&Jerry jag lovat mig själv ikväll, haha ;) Förut fick jag lust att börja äta av den redan då, men lyckades hålla mig. Hittade tomater istället, det är ju precis lika gott... Eller? Nu ska jag spela lite snowboardspel på PS3an som jag är fullständigt grym på, ha det bra sålänge!

My thursday

Tjena! Min dag har varit bra, började ju med sovmorgon och helt underbart väder! Dessvärre skulle jag med skolan till naturhistoriska riksmuséet, har varit där alldeles för många gånger så jag tycker att det är så tråkigt... Det var det också, haha. Nej men det var rätt mysigt at tfå spendera dagen med mina fina vänner, och sen så fick vi kolla på Cosmonova. Tycker det är så ballt, även fast jag mådde lite smått illa haha ;) Filmen vi såg var riktigt söt, den handlade om små elefanter och orangutaner, de var så gulliga!

Vid sex åkte jag tillbaka till skolan och njöt av två timmars kvällskola! Underbart... eller inte. Fick lite viktigt gjort iallafall, så det var bra :) Nu ska jag ta och plugga det sista till mitt SO-prov imorgon, och fika med chokladcroissant samtidigt, lite halvmys...

Godnatt

Ska gå och lägga mig nu, har sovmorgon till nio imorgon så det är nääz! Älskar sovmorgon, något av det bästa som finns. Bloggar imorgon, puss!



Du är bara en i mängden

Hej, sitter i soffan och njuter av veckans bästa timme, Grey's Anatomy! Ovanligt bra idag, älskaälskaälska. Jag har haft en bra dag annars också, det var helt okej i skolan och eftermiddagen/kvällen spenderade jag med bästa Ida. Vädret har ju varit hur härligt som helst idag, gick ut vid sex och då var det riktigt skönt ute! Gud vad jag älskar våren, eller speciellt värmen! Att frysa är bland det värtsa jag vet, så det här vädret passar mig perfekt. Längtar så sjukt mycket till sommaren, finns inget jag hellre vill ha just nu. Förutom en pojkvän dåra....

Jävligt lagom

Jag har inte gjort det jag borta idag, hehe... Städat har jag gjort iallafall, tjänat 150 kronor. Jag fixade iordning mig lite smått och åkte till Liljeholmen och träffade Ida, vi satt i centrum och pratade länge innan vi tog tunnelbanan hemåt. Mysigt att få vara med henne ett tag! Nu sitter jag och ser på något halvroligt program och har det allmänt lagom. TYcker verkligen inte om det ordet. Lagom. Det är bara så.. lagom. Visste ni att det ordet bara finns i sverige? Haha, undra varför... (Om ni inte uppfattar mitt tonläge över skärmen så var jag nyss ironisk) Nej, nu ska jag sluta vara lagom deppig och bli lagom glad i stället och publicera mitt lagom intressanta inlägg.

Fresh start

Fick lust att börja om, så raderade alla gamla inlägg! Skönt att börja om, kanske får lite mer blogglust då ;) Jag vill blogga men det går ju sisådär. Men nu kör jag på så gott som det går!

Har massor att göra idag, så ska ta och sätta igång snart. Jag behöver plugga, städa, sy en sak till slöjden... Ska städa hela huset och tjäna lite pengar, måste vara riktigt tät när vi åker till New York! Om 120 dagar sitter jag på planet på väg över atlanten, bara tanken är helt overkligt underbar!


RSS 2.0